Što kažu polaznici MasterMind Akademije?

Nenad Tomić

Prezadovoljan sam svim korisnim informacijama koje delite sa nama. Topla preporuka svima koji žele da se bave sopstvenim biznisom ili da budu najbolja verzija sebe. Prvenstveno trebamo svi naučiti razmišljati na preduzetnički način tek onda možemo i trebamo nešto uraditi sa svojim životom i životima ljudi u našoj okolini. Ova obuka, saveti, materijali nas prosto teraju da tako počnemo razmišljati i raditi. Prvo se zapitati gde smo i šta smo do sada bili i da li stvarno želimo ovako nastaviti živeti ili želimo nešto bitno učiniti u svom životu. Vas dvoje kao mentori nas stalno podstičete na različite načine da damo svoj maksimum i da nam to postane dnevna rutina, kako bi smo postali najbolja verzija sebe!  Hvala Vam na svemu Anita i Dušane!

 

Dubravka Djukic

Zadovoljna sam,puno sjajnih informacija na jednom mestu,sve idete po redu,od početka,oboje izvanredno prenosite svoje znanje i iskustvo iz posla.Preporučujem onima koji su spremni za rad i koji su doneli odluku da će postići uspeh u ovom poslu!

 

Antonela Ana Bradas

Bas sam zadovoljna sa Akademijom, prepuna je vrednih primenjivih informacija.Hvala Anita i Dusane sjajni ste mentori! Preporucujem svima jer mogu puno nauciti.

 

Jelena Dragaš

Bas razmisljam o svojim utiscima vezanim za Akademiju, kome bih je preporucila i zasto... Pruzate nam vredne informacije koje mogu primeniti pocetnici, kao i iskusniji ljudi, ali ja bih ipak preporucila ovakav tip obuke upornim i ozbiljnim osobama, koje znaju sta zele i ne plase se pokusati da to i ostvare. Ukratko, ozbiljna obuka, dobro

organizovana, sjajni ste mentori!

Nataša Capic

Preporučujem MasterMind Akademiju svima koji žele napraviti ozbiljan rezultat radeći network marketing. Puno korisnih saveta i za život i za posao dobijamo svakodnevno. Možete sve slušati i pročitati u vreme koje vama najviše odgovara. Taman kad niste raspoloženi ili vam dan poslovni i nije bio naročito uspešan onda lepo pogledate šta ima novo na Akademiji i vrati vam se volja.

 

Zlata Rakić

Prezadovoljna sam edukacijom u Master Mind Akademiji.Ono sto vi dajete ne daje ni jedna obuka do sada. Knjige,video materijali webinari i kursevi .Ovo je preporuka za svakog ko hoce da se edukuje i ko hoce da da najbolju verziju sebe .To moze samo uz pomoc dva vrhunska mentora Anite i Dusana HVALA STO POSTOJITE

 

Olga Velesyk

Ja Dusana pratim vec vise od godinu dana, a sad i Anitu, Prezadovoljna sam Akademijom iz vise razloga. Dobijam kvalitetne materiale, odgovore na pitanja. Volim ostar nacin Dusanov, tera me da ne trazim opravdanja a prosto radim.. Radim vise od 2 godine , ali realne rezultate tek krenuli da dolaze od kad sam promenila nacin rada i krenula da ulazem u svoj razvoj. Zadovoljna sam.Planiram da nastavim i naravno da preporucim mojm lideram da se edukuju na pravom mestu.Hvala.

Miljana Anđelković

Ne bih želela da se sve svede na hvalu, zato ću nabrojati nekoliko činjenica. Za prethodne 2 godine pohađala sam više seminara i edukacija na temu MLM-a. Sve se svodilo na spisak (toplu listu), predavanja na temu ko su lideri, a vrlo malo informacija o tome kako postati lider - stvari koje ću moću svakodnevno primenjivati kako bih postala takav lider. Sa vama je već nešto drugo. Prvo, potpuno drugačije poimam lider.

Sada je to za mene normalna osoba iz svakodnevnog života, koja svojom edukacijom, radom i disciplinom pravi rezultate. Drugo, svaki vaš video sadrži praktične savete i posle skoro svakog videa imam onaj AHA momenta, ugasim sve i ostanem da razmislim :) Treća i veoma važna stvar, pogotovu za nas koji smo dugo vremena proveli u radu bez posebnih rezultata, jeste podstrek i motivacija koju nam pružate. Ne znam da li ste svesni koliko nama znači, onda kada radimo nove stvari, da imamo nekog ko će samo reći MOŽEŠ! Što se preporuke tiče, već preporučujem i preporučivaću!  Hvala još jednom za sve!

Miloš Marić
Zadovoljan sam, motivacija je super, energija je super, znanje je na visokom nivou i veoma obimno, drži mi fokus i pažnju na uspeh i na pravac ka kome želim da idem i Dušan i Anita su osobe od kojih vredi učiti i biti u njihovom društvu u učionici. VELIKO HVALA

Za više informacija o samoj Akademiji i da li je to dobar odabir i za Vas pogledajte na linku mastermindakademija.gr8.com