PRVA AKADEMIJA ZA MREŽNI MARKETING NA BALKANU

 
Radeći mrežni marketing duži niz godina, uvidjeli smo i Dušan i ja da se većina marketara suočava sa sličnim izazovima koje smo prolazili i mi sami na početku naših karijera. 

Sjajna kompanija, fenomenalna događanja, visoka motivacija no često bi se dešavalo da usprkos tome ne znamo što točno trebamo raditi, da nema konkretnih koraka koji će nas uputiti KAKO uspješno koristiti najnovije tehnologije u radu, kako postići da izgradimo svoj biznis u ono malo vremena u danu što imamo, kako postići da nivo frustracije gradeći svoj biznis bude manji i u konačnici to često završi tako da osoba nema rezultate kakvima se nadala i nerijetko odustaje.

Trebate znati ako i Vi ovo trenutno prolazite - niste Vi krivi! 

Često imamo priliku vidjeti razne edukacije organizirane i od strane kompanija i od strane raznih trenera koji uče kako raditi mrežni marketing na društvenim mrežama, no na načine koji nisu dugoročno održivi, koji donose moguće kratkoročne rezultate i na žalost u konačnici ne donose one rezultate zbog kojih je osoba krenula raditi ovaj posao. Nažalost zbog krivog načina rada, puno ljudi zazire od mrežnog marketinga, imaju krivu sliku o njemu i svima zajedno je sve teže raditi ovaj posao.

Nekoliko godina smo već nosioci promjene na Balkanu, novoga načina rada sa željom i ciljem da mrežni marketing postane ono što treba biti - respektabilna opcija poduzetništva za obične ljude koji žele bolje živote. 

Jeste li spremni na promjenu?

Jeste li spremni naučiti i primjeniti konkretne korake koji će vas dovesti do rezultata?

Jeste li spremni zajedno s nama mijenjati profesiju mrežnog marketinga da postane respektabilna profesija na Balkanu implementirajući nove načine rada?

Jeste li spremni prenositi stečeno znanje na svoje suradnike da bi i oni imali rezultate u svom poslovanju i da bi nas bilo što više koji smo nosioci ove promjene? 

Jeste li spremni nam se pridružiti? 

Ako jeste, nastavite čitati dalje. LevelUp Akademija je projekat kojeg vode edukatori i profesionalni marketari Dušan Marković i Anita Falamić, prva akademija na Balkanu fokusirana na mrežni marketing, edukacija za sve osobe bez obzira u kojoj kompaniji mrežnog marketinga grade svoj uspjeh. U sklopu Akademije organiziramo edukativne seminare, radionice, nudimo opciju privatnog mentorstva te također uslužno radimo edukacije za kompanije mrežnog marketinga i lidere koji žele organizirati edukaciju za svoje timove. 

U sklopu Akademije postoji i opcija članstva.


Što to znači biti član Akademije? Kakve pogodnosti imate ako postanete član?

Članovi Akademije imaju pristup zatvorenoj Facebook grupi gdje je online mentorstvo od strane Dušana i Anite te s članovima Akademije svakodnevno dijelimo naše znanje i iskustvo i ukazujemo im na smjer kojim se trebaju kretati da bi došli do svog uspjeha. 

Kreiranjem ove zatvorene Facebook grupe stvorili smo edukativno mjesto koje je SIGURNO i POTICAJNO za sve bez obzira u kojoj se kompaniji nalazili. U grupi nije dozvoljeno iznošenje imena kompanija, proizvoda kao niti nuđenje poslovne prilike drugim članovima. Svaka takva aktivnost je instant sankcionirana trajnim udaljavanjem s Akademije jer nam je cilj da Akademija bude sigurno mesto za učenje i sigurno mesto za napredak u karijeri svakog člana kao i svih članova njihovog tima.

Članovi LevelUp Akademije 
• su novi val marketara na Balkanu koji su predvodnici novog načina rada, jednostavnog i logičnog za svakog 
• imaju pristup tajnoj Facebok grupi u kojoj dobivaju svakodnevno edukacije i zadatke od Dušana i Anite, te svi prate edukacije u vrijeme kada im odgovara i primjenjuju ono što je potrebno za njihov posao
• se bore protiv spamanja, praznih obećanja velikih zarada bez rada
• predvode dijeljenjem vrijednosti na društvenim mrežama jer znaju da nije cilj nekome uvaliti što mu ne treba, nego dati vrijednost, saznati što osobi istinski treba i ponuditi im riješenje. Oni znaju da što više dajemo više i dobivamo.
• ne uvjeravaju ljude da je ovo posao za njih niti se obaziru na cinike, oni traže motivirane osobe kojima će pomoći da promjene svoje živote a prioritet im je izgradnja odnosa s osobom jer znaju da je to osnova uspješnog posla
• kombiniraju offline i online strategije koje donose rezultate i pomažu svojim članovima tima da učine isto
• predvode svojim primjerom i na taj način inspiriraju svoje članove timove 
• si pomažu međusobno jer je cilj svakog člana USPJEH i ne gleda se tko je iz koje kompanije nego samo kako možemo svojim iskustvom i znanjem pomoći drugoj osobi. Doprinost svakog člana je važan.
• znaju KAKO se radi ovaj posao jer dobijaju konkretan odgovor i konkretne upute na svako svoje postavljeno pitanje

Rezonira li ovo s Vama?  

Ako ovo rezonira s Vama, kliknite i pridružite nam se 
te preuzmite 837 Eura vrijednosti bonusa kada postanete član za 17Eur (ili vrijednosti 1018 Eur bonusa potpuno besplatno uz godišnju članarinu) 20171111_231610Sladjana nova pozicija 


Želite još više informacija da biste mogli odlučiti je li LevelUp Akademija za vas? Nikakav problem kliknite ovdje 

Imate još pitanja?  pogledajte ovdje

Više općenitih informacija o LevelUp Akademiji pronađite na ovom linku.

Ne propustite sadržaj koji kreiramo za vas, pratite nas - LevelUp Akademija na Facebooku

 

DOBRO NAM DOŠLI!

www.levelupakademija.com


cover s LUPA FB