5 minuta dnevno koje će vam ubrzati uspjeh

why afirmacijeU ovom članku smo pojasnili što su to afirmacije i na koji način ih možete raditi.  No što kada bih Vam rekla da postoji bolji način?

Svjesni smo da mi u stvari nesvjesno programiramo svoj um (neobična rečenica zar ne?).  I (pre)često smo nesvjesno fokusirani na negativno i zato se često dogodi da sami sebi u mislima postavljamo pitanja tipa

Zašto nemam rezultate?

Zašto sam neuspješan?

Zašto mi svi govore ne?

itd.

I što se događa?  Fokus nam je na negativnom i nesvjesno privlačimo više negativnog u svoj život.  Možemo li to što radimo okrenuti u svoju korist?  Naravno!

Kod afirmacija je poanta aktivirati svoju podsvijest jer je podsvijest ta koja u stvari upravlja našim životom i onda često to zna ići u smjeru u kojem mi ne želimo.  Ako „ukrotimo“ podsvijest, već smo puno napravili.  Dakle ideja je usaditi našoj podsvjesti da joj je pod normalno da smo uspješni da nam ide u životu kako želimo (i sve ostalo što želimo) jer onda nema otpora podsvijesti prema tome što želimo realizirati i lakše dolazi do ostvarenja tih planova.

U članku na početku teksta sam spomenula klasične afirmacije i spomenula da postoji BOLJI način!  Koji je to?

Afirmacije u obliku POZITIVNIH pitanja!  Postavite si sljedeća pitanja

Zašto sam uspješan?

Zašto sam sretna?

Zašto mi se najbolji lideri uključuju u tim?

Zašto svi samnom žele raditi?

Zašto s lakoćom uključujem nove osobe u svoj tim?

Zašto tako jednostavno kreiram prihode kroz ovaj posao?

Zašto moj posao raste tako velikom brzinom?

Što se dogodilo dok ste čitali ta pitanja? Vaš mozak je već nesvjesno kreno tražiti odgovore na njih!  Vaš mozak je krenuo davati rješenja!  To je moć ovih afirmacija.

E sad tu ima jedan trik i jedna opasnost.  Ove afirmacije su izrazito moćne, no SAMO ako ih radite svakodnevno.  Potrebno vam je par minuta dnevno da biste zapisali ove afirmacije na papir i vrlo lako je to preskočiti.  Ugradite ove afirmacije u svoju dnevnu rutinu, da započinjete i da završavate dan ispisujući ih... a onda nakon 6mj, javite mi kakve promjene su vam se dogodile u životu ;)

 

Jesu li vam koristile ove informacije?  Napišite mi u komentarima niže.

 

P.S. Želite saznati više o meni, pročitajte ovaj članak


 

Mitic Latinka

Draga Anita, Hvala za izvanredno podsticajne mejlove. Mnoge stvari su mi jasnije u vezi sa mojim biznisom . Srdacan pozdrav !
----------------------------------------------------
anita 2 Draga Latinka hvala Vam na ovom prekrasnom komentaru i hvala Vam što me pratite!


Danijel Kruljac

Potpisujem svaku riječ. Odlični savjeti. Samo tako naprijed.
----------------------------------------------------
anita 2 Hvala puno na komentaru i što me pratite, puno uspjeha Vam želim Danijele!


Hajnalka Cocek

ISKRENO kada otvorim postu ujutro ili bilo kada i pročitam Anita Falamić 5 secundi mi je dovoljno da mi bude uspešan dan ali jos ovo kada pročitam gde će nam zajedno biti kraj! Hvala vam ANITA!
----------------------------------------------------
anita 2 Ha ha hvala od srca Hajnalka <3


Jelica Nikolić-Živkoivić

Zdravo Anita! Hvalla ti na ovako korisnim informacijama. Od kakao sam došla u tvoj tim, koristim svakodnevno afirmacije koje počinju sa Zašto. Ubacila sam ih u dnevnu rutinu, i čitam ih nakon buđenja i pre odlaska na spavanje, bez obzira koje je vreme u pitanju. Zaista su stvari počele da se realizuju. Za sada imam 48 afirmacija, a biće ih još i više. Još jednom veliko hvala. :-)
----------------------------------------------------
anita 2 Hvala draga Jelice <3


Javite nam se s komentarima

Image verification