6 prednosti i 6 mana mrežnog marketinga

U posljednjem članku smo razjasnili što je mrežni marketing.  Činjenica je da je to jedan kvalitetan i jednostavan sistem koji može raditi svatko.  No je li taj posao za svakog?  Apsolutno nije.  Je li Vas itko ikada upoznao s manama rada u ovom sustavu?  Ako nije, svakako nastavite čitati ovaj članak i saznajte koje su to prednosti i mane mrežnog marketinga.

 

Ukoliko želite pokrenuti vlastiti posao, doći do kombinacije novaca i vremena, raditi za sebe, ne imati šefa i biti kreator vlastite sudbine - onda je multilevel sjajna opcija za Vas.  U multilevelu možete pokrenuti posao bez nekih posebnih uvjeta koje morate ispunjavati i također bez velike investicije koja obično uvijek ide bok uz bok kod pokretanja vlastitog posla.
 
No iako je to sjajna i jednostavna opcija rada koju može svatko iskoristiti, činjenica je da ovaj posao nije za svakog.  Pogledajte video niže i saznajte koje su to mane koje nosi ova vrsta posla sa sobom i da li je ova vrsta posla najbolja opcija za Vas.
 
 
 
 
  
 
 
Jesu li Vam ove informacije bile korisne?  Napišite u komentarima. 
 
Kliknite na jednu od ovih ikona niže i podijelite informacije s drugima koji bi ih voljeli također čuti.

Angela Dimovska

Hvala Anita sto vase znanje delite s nama
----------------------------------------------------
anita 2 Hvala Vama Angela!


Marija Lukin

Anita hvala vam na videu. Lakse mogu objasniti objasniti buducim a I sadasnjim saradnicima cime treba da se vode u ovom poslu.Veliki pozdrav. PS.Pomno patim sve vase videe I puno ucim od vas.
----------------------------------------------------
anita 2 Hvala Marija!


KALINA PETROVIĆ

Mislim da mane i nisu tako velike,ustvari mislim da su prednosti : zamislite sami birate promene,niko vas ne tera,ali vi to želite,ako ne želite da nešto promenite,ili sebe,lil okruženje,ili način razmišljanja, kakve promene očekujete.Mentora biram itd......
----------------------------------------------------
anita 2 Ako nema dovoljno dobar razlog da promijeni svoj život na bolje, uzalud sve prednosti, onda su samo mane vidljive :)

Ruza Kosanovic

Mislim isto i ne znam zasto je ljudima tesko promeniti navike, za dobrobit sebe i svoje porodice?
----------------------------------------------------
anita 2 Draga Ružo, nije svima isti nivo motivacije. Istina je, nije ovo baš posao za sve... treba biti spreman žrtvovati neke stvari za boljitak, za budućnost. Nažalost mnogi niti ne misle da zaslužuju niti da mogu bolje...Kompleksno je to :/

Javite nam se s komentarima

Image verification