Kako odabrati dobru multilevel kompaniju?

 

Puno je različitih multilevel kompanija na tržištu i normalno je da se pitate kako odabrati dobru.  Činjenica je da je na tržištu bilo (ima) i puno šema koje su se predstavljale kao MLM a u stvari nisu. Vaša zabrinutost je s razlogom i stoga ću Vam u ovom tekstu razjasniti razlike između kvalitetne MLM firme i onih koje trebate zaobići.
 
Prva stvar koju trebate pogledati je kakav proizvod/uslugu ima kompanija.  Što je to što kompanija prodaje odnosno plasira kupcima kroz mrežu?  To je ključni dio jer ako kompanija nema uslugu/proizvod koji plasira kupcima, moja preporuka je da ne radite s takvom kompanijom.  Ako se se posao svodi samo na uključivanje drugih i njihovo plaćanje nečeg, moja preporuka je da ne radite s takvom kompanijom.  Ključan faktor je proizvod/usluga koji se plasira kupcima, ako je to vrhunski proizvod slobodno razmotrite daljnje korake za suradnju s tom firmom.
 
Druga stvar, zaobiđite kompanije u kojima se plaća članarina.  Poanta je da se mreža financira iz proizvoda/usluge a ne članarina koje su dužni suradnici plaćati.
 
Treća stvar, koju ja osobno preferiram i preporučam drugima, je da su proizvodi potrošni / ponavljajuća usluga jer na taj način dolazite do minulog rada.  Jednom gradite bazu potrošača koji kontinuirano kupuju iz mjeseca u mjesec a Vi dobivate proviziju svaki put kada oni kupe proizvod.  Ako Vam je važan segment minulog rada, tj. da ste zauvijek plaćeni za jednom odrađeni posao fokusirajte se na firmu s potrošnim proizvodima / ponavljajućom uslugom.
 
Ako ne želite pogriješiti kod odabira kompanije, svakako pogledajte ovaj video u kojem ćete saznati četvrti i NAJVAŽNIJI faktor kod odabira s kim ćete raditi.
 
 
Jesu li Vam ove informacije bile korisne?  Napišite u komentarima. 
 
Kliknite na jednu od ovih ikona niže i podijelite informacije s drugima koji bi ih voljeli također čuti.

 

Nevena Radić

Hvala ti draga Anita,i hvala ti jer si moj mentor,uz dobro vodstvo gradi se dobar posao..a uz najbolje vodstvo gradi se najbolji posao..
----------------------------------------------------
anita 2 Hvala draga Nevena na poklonjenom povjerenju <3


Javite nam se s komentarima

Image verification