Treba li vam web stranica u 21. stoljeću?

treba li vam web stranicaSvi pričaju o društvenim mrežama (uključujući i mene) i izgradnji poslovanja putem društvenih mreža, no rijetko tko priča o web stranicama odnosno blogovima.  Jesu li oni prevaziđeni? Saznajte u nastavku teksta.

Detaljnije

Što objavljivati na Facebook profilu a što na poslovnoj stranici?

facebook sto na profil a sto na stranicuVrlo često ljudi vide nešto „novo“ i započnu koristiti u nadi da će im to dovesti do eksplozije poslovanja, no nerijetko to bude rade na totalno krivi način. Znate li vi koristiti Facebook na pravi način da biste poboljšali svoje poslovanje?  Što trebate a što ne trebate raditi, pročitajte u nastavku teksta.

Detaljnije

Pravilo broj jedan u radu na društvenim mrežama – smanji otpor i povećaj znatiželju

smanji otpor povecaj znatizeljuDruštvene mreže su sjajne za poboljšanje vašeg poslovanja. No da biste mogli to postići, morate se pridržavati nekoliko pravila.  Danas vam donosim osnovno pravilo kojim se uvijek morate voditi.  Što znači smanjiti otpor i povećati znatiželju i kako to postići? Pročitajte u nastavku teksta.

Detaljnije

Koja dnevna rutina će vas dovesti do rezultata u 2017. godini?

dnevna rutina 2017Često dobivam pitanja vezano za dnevnu rutinu, kakva ona treba biti da bi se realizirali rezultati.  Ono što morate znati je da dnevna rutina vrlo važna a sistematično provođenje dnevne rutine je ključ do uspjeha.  Što sve trebate napravit u danu da biste došli do rezultata, pročitajte u nastavku članka.

Detaljnije